Inschrijfformulier Maak Kennis Met Tennis

Om kennis te maken met tennis, is het mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis. Voor junioren tot 17 jaar is er een Maak Kennis met Tennis – Jeugd.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief met de mogelijkheid om voor tennistraining en interne activiteiten in te schrijven. Tijdens deze introductieperiode wordt je nog geen lid van de KNLTB, je kan dus nog niet mee doen met KNLTB-competities, natuurlijk wel met alle interne verenigingsactiviteiten. Vrij spelen kan bijna altijd en we zullen proberen je zo snel mogelijk met andere beginners te laten samen spelen.

Het Maak Kennis met Tennis abonnement is vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd. Na inschrijving ontvangt u van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin u gevraagd wordt de bijdrage te voldoen. Vervolgens krijg je een tijdelijke toegangspas tot het tennispark.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830). Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?

Wil je direct volwaardig lid worden van T.V. De Doornakkers om bijvoorbeeld ook externe KNLTB competitie en toernooien te kunnen spelen kijk dan bij “Inschrijven Nieuwe Leden” voor de inschrijfformulieren voor een verenigingslidmaatschap.

Geslacht:*
Voorletters:*
Voornaam:*
Tussenvoegsel
Achternaam:*
Geboortedatum:*
Straatnaam:*
Huisnummer*
Toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
Periode Maak Kennis met Tennis:*

De bijdrage voor Maak Kennis Met Tennis zal worden gefactureerd waarbij na betaling de tijdelijk clubpas voor toegang tot het park wordt uitgereikt. Maak Kennis Met Tennis is bedoeld voor beginnende tenissers kan daarom tot april van het daarop volgende jaar worden aangegaan, na de kennismakingsperiode mag hij/zij lid worden van de vereniging: hier gaan we natuurlijk met zijn allen van uit.

Ben je al lid geweest van een tennisvereniging?:
Aantal jaren tenniservaring:
Wat was de naam van de club of vereniging?:
Wat was het laatste jaar dat je lid was?:
Wat was je KNLTB-bondsnummer in dat jaar?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (enkel)?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (dubbel)?
Heb je KNLTB-competitie gespeeld in dat jaar?
Wil je tennislessen volgen? *

Na ontvangst van dit formulier neemt de ledenadministratie contact met je op om de inschrijving verder in orde te maken.