Inschrijfformulier Maak Kennis Met Tennis of Summer Challenge

Om kennis te maken met tennis, is het mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis. Voor junioren tot 17 jaar is er een Maak Kennis met Tennis – Jeugd.

Maak Kennis Met Tennis wordt aangeboden van 1 april tot 30 september en 1 oktober tot 31 maart.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief met de mogelijkheid om voor tennistraining en interne activiteiten in te schrijven. Tijdens deze introductieperiode wordt je nog geen lid van de KNLTB, je kan dus nog niet mee doen met KNLTB-competities, natuurlijk wel met alle interne verenigingsactiviteiten. Vrij spelen kan bijna altijd en we zullen proberen je zo snel mogelijk met andere beginners te laten samen spelen.

Summer Challenge wordt aangeboden vanaf juni tot 30 september

Voor de Zomer uitdaging kan je je nog de gehele maand juni inschrijven. Je mag dan spelen tot en met september. Daarna heb je de mogelijkheid om lid te worden van Doornakkers. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Gebruik hiervoor ook onderstaand formulier.

Alle kennismakingsabonnementen zijn vrijblijvend en worden niet automatisch verlengd. Na inschrijving ontvangt u van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin u gevraagd wordt de bijdrage te voldoen. Vervolgens krijg je een tijdelijke toegangspas tot het tennispark.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830). Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?

Wil je direct volwaardig lid worden van T.V. De Doornakkers om bijvoorbeeld ook externe KNLTB competitie en toernooien te kunnen spelen kijk dan bij “Inschrijven Nieuwe Leden” voor de inschrijfformulieren voor een verenigingslidmaatschap.

Geslacht:*
Voorletters:*
Voornaam:*
Tussenvoegsel
Achternaam:*
Geboortedatum:*
Straatnaam:*
Huisnummer*
Toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
Periode Maak Kennis met Tennis (MKMT) of Summer Challenge (SC):*

De bijdrage voor het abbonement zal worden gefactureerd waarbij na betaling de tijdelijk clubpas voor toegang tot het park wordt uitgereikt. Maak Kennis Met Tennis en de Summer Challenge is bedoeld voor nieuwe leden kan daarom tot april van het daarop volgende jaar worden aangegaan, na de kennismakingsperiode mag hij/zij lid worden van de vereniging: hier gaan we natuurlijk met zijn allen van uit.

Ben je al lid geweest van een tennisvereniging?:
Aantal jaren tenniservaring:
Wat was de naam van de club of vereniging?:
Wat was het laatste jaar dat je lid was?:
Wat was je KNLTB-bondsnummer in dat jaar?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (enkel)?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (dubbel)?
Heb je KNLTB-competitie gespeeld in dat jaar?
Wil je tennislessen volgen? *
Privacy Verklaring*

De privacy verklaring van T.V. De Doornakkers is hier te vinden. Om je te informeren over activiteiten sturen wij een digitale nieuwsbrief, en om te zorgen dat leden elkaar kunnen vinden stellen wij een voor leden afgeschermde ledenlijst ter beschikking. Ons doel is verantwoord om te springen met uw persoonlijke gegevens. Te allen tijde kunt je aangeven dat je wilt dat je gegevens worden verwijdert uit onze administratie dan wel niet mogen worden gepubliceerd aan andere leden. Gebruik hiervoor dan dit formulier.

Na ontvangst van het inschrijvingsformulier neemt de ledenadministratie contact met je op om de inschrijving verder in orde te maken.