Inschrijfformulier Nieuwe Leden – Jeugd

Wil je kind lekker leren tennisen met vriendjes uit de buurt of van school. Geef hem of haar dan snel op bij Tennisvereniging de Doornakkers. Onze tennisvereniging staat bekend om een kleine maar leuk groep jeugd. Er is voldoende ruimte voor vrij spelen en genoeg jongeren in een groeiende wijk om aansluiting bij te vinden.

Na inschrijving ontvang je van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin je gevraagd wordt de contributie te voldoen. Daarnaast dient een digitale pasfoto te worden opgestuurd. Nadat de KNLTB pas is geleverd kan deze worden afgehaald in de kantine, hiermee kan je toegang krijgen tot het park en de tennisbanen.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830).

Geslacht:*
Voorletters:*
Voornaam:*
Tussenvoegsel
Achternaam:*
Geboortedatum:*
Straatnaam:*
Huisnummer*
Toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mailadres:
Naam ouder/verzorger:*
E-mailadres ouder/verzorger:*
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
IBAN nummer ouder/verzorger:*

De Jaarlijkse contributie (opent in nieuw tabblad)en het éénmalige inschrijfgeld zullen het eerste jaar worden gefactureerd waarbij na betaling de KNLTB pas wordt uitgereikt. De daarop volgende jaren zal de contributie in maart van het dat betreffende jaar worden afgeschreven van het door jou opgegven IBAN bankrekeningnummer.

Is hij/zij al lid geweest van een tennisvereniging?:
Aantal jaren tenniservaring:
Wat was de naam van de club of vereniging?:
Wat was het laatste jaar dat hij zij lid was?:
Wat was zijn/haar KNLTB-bondsnummer in dat jaar?
Wat was zijn/haar speelsterkte in dat jaar (enkel)?
Wat was zijn/haar speelsterkte in dat jaar (dubbel)?
Heeft hij/zij KNLTB-competitie gespeeld in dat jaar?
Wil hij/zij tennislessen volgen? *
Wil je de statuten en het huishoudelijk reglement ontvangen? *
Heb je als ouder interesse om actief bij te dragen aan activiteiten georganiseerd voor jeugd: *

Na ontvangst van dit formulier neemt de ledenadministratie contact met je op om de inschrijving van uw zoon of dochter verder in orde te maken: een pasfoto dient digitaal te worden aangeleverd voor de KNLTB spelerspas.