Inschrijfformulier Nieuwe Leden

Lid worden? Heb je zin om lekker te tennissen in je eigen omgeving, geef je dan snel op bij Tennisvereniging de Doornakkers. Onze tennisvereniging staat bekend om de gezellige toernooien en mooie competitiedagen. Er is voldoende ruimte voor vrij spelen en genoeg nieuwe leden in een groeiende wijk om aansluiting bij te vinden. Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?

Na inschrijving ontvang je  van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin je gevraagd wordt de contributie te voldoen. Daarnaast dient een digitale pasfoto te worden opgestuurd. Nadat de KNLTB pas is geleverd kan deze worden afgehaald in de kantine, hiermee kan je toegang krijgen tot het park en de tennisbanen.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830).

Het speciale inschrijfformulier voor Jeugdleden vind je hier.

Geslacht:*
Voorletters:*
Voornaam:*
Tussenvoegsel
Achternaam:*
Straatnaam:*
Huisnummer*
Toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
Geboortedatum:*

N.B. Ieder senioren-lid is verplicht 2 bardiensten per jaar te doen

IBAN nummer:*

De Jaarlijkse contributie (opent in nieuw tabblad)en het éénmalige inschrijfgeld zullen het eerste jaar worden gefactureerd waarbij na betaling de KNLTB pas wordt uitgereikt. De daarop volgende jaren zal de contributie in maart van het dat betreffende jaar worden afgeschreven van het door uw opgegven IBAN bankrekeningnummer.

Ben je wel eens lid geweest van een tennisvereniging?:
Aantal jaren tenniservaring:
Wat was de naam van de club of vereniging?:
Wat was het laatste jaar dat je lid was?:
Wat was je KNLTB-bondsnummer in dat jaar?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (enkel)?
Wat was je speelsterkte in dat jaar (dubbel)?
Heb je KNLTB-competitie gespeeld in dat jaar?
Wil je de statuten en het huishoudelijk reglement ontvangen? *
Heb je interesse om een bestuurs- of commissiefunctie binnen onze vereniging te vervullen: *
Wil je tennislessen volgen? *
Zou je vrijwilligerswerk willen verrichten voor de vereniging?*

Na ontvangst van dit formulier neemt de ledenadministratie contact op om de verder inschrijving af te handelen: een pasfoto dient digitaal te worden aangeleverd voor de KNLTB spelerspas.