Inschrijfformulier Maak Kennis met Tennis – Jeugd

Om kennis te maken met tennis, is het voor je zoon of dochter mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief met de mogelijkheid om voor tennistraining en interne activiteiten in te schrijven. Tijdens deze introductieperiode wordt hij/zij nog geen lid van de KNLTB, waardoor hij/zij dus nog niet mee doen met KNLTB-competities, natuurlijk wel met alle interne verenigingsactiviteiten (waaronder jeugdbegeleiding op zondagochtend). Vrij spelen kan bijna altijd en we zullen proberen je zoon/dochter zich zo snel mogelijk het tennis bij te brengen: tennisles voor beginnende kinderen is essentieel en erg leuk, we zullen altijd kijken of er een passende plek bij de trainingsgroepen van Marell te vinden is.

Het Maak Kennis met Tennis abonnement is vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd. Na inschrijving ontvang je van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin je gevraagd wordt de bijdrage voor je kind te voldoen. Vervolgens krijg je een tijdelijke toegangspas tot het tennispark.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830).

Geslacht:*
Voorletters:*
Voornaam:*
Tussenvoegsel
Achternaam:*
Geboortedatum:*
Straatnaam:*
Huisnummer*
Toevoeging:
Postcode:*
Woonplaats:*
E-mailadres:
Naam ouder/verzorger:*
E-mailadres ouder/verzorger:*
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
Periode Maak Kennis met Tennis Jeugd:*

De bijdrage voor Maak Kennis Met Tennis zal worden gefactureerd waarbij na betaling de tijdelijk clubpas voor toegang tot het park wordt uitgereikt. Maak Kennis Met Tennis is bedoeld voor jongens en meisjes die beginnen met tennis en kan daarom tot april van het daarop volgende jaar worden aangegaan, na de kennismakingsperiode mag hij/zij lid worden van de vereniging: hier gaan we natuurlijk met zijn allen van uit.

Is hij/zij al lid geweest van een tennisvereniging?:
Aantal jaren tenniservaring:
Wat was de naam van de club of vereniging?:
Wat was het laatste jaar dat hij/zij lid was?:
Wat was zijn/haar KNLTB-bondsnummer in dat jaar?
Wat was zijn/haar speelsterkte in dat jaar (enkel)?
Wat was zijn/haar speelsterkte in dat jaar (dubbel)?
Heeft hij/zij KNLTB-competitie gespeeld in dat jaar?
Wil hij/zij tennislessen volgen? *

Na ontvangst van dit formulier neemt de ledenadministratie contact met je op om de inschrijving van je zoon of dochter verder in orde te maken.