Activiteiten

Het gehele seizoen door organiseert de senioren/activiteitencommissie diverse activiteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn het openingstoernooi, Ladies day, Gentlemens day, mixed dubbel toernooi, fietstocht enzovoorts. Daarnaast organiseert de seniorencommissie ook het gezellige KNLTB 55+ toernooi.

Husselen

Elke maandagavond (vanaf 19.00 uur) en elke woensdagochtend (vanaf 9.00 uur) organiseert de senioren/activiteitencommissie husselen. De activiteit husselen is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met (nieuwe) leden. De husselcoördinator deelt de deelnemers zo veel mogelijk op sterkte in, zodat een viertal leden samen +/- 30 minuten kunnen tennissen. Daarna wordt alles weer door elkaar ‘gehusseld’ en worden er nieuwe dubbels/koppels (op sterkte) gevormd. Voor het husselen is het niet noodzakelijk dat je je vooraf schriftelijk opgeeft, je moet je wel tijdens het husselen (aan)melden bij de husselcoördinator. Het is verstandig ca. 15 minuten voor een nieuwe husselronde aanwezig te zijn, dan kan de husselcoördinator je nog inplannen.

Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over de senioren/activiteitencommissie of heb je suggesties voor ons, klik dan hier.