Trainers

Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk, geboren in 1991 en wonend in Uden. Op mijn 4de ben ik begonnen met tennissen, dus speel het spelletje nu ruim 22 jaar. Als klein kind ging ik in de maxi cosi mee met mijn moeder als zij ging tennissen, je kan dus gerust zeggen dat ik ben opgegroeid op de tennisbaan. Hier is mijn passie voor het spel ontstaan. In mijn jeugd heb ik gespeeld bij LTC Uden en TSV Park Hoeven, beiden in Uden.

Nu speel ik voor TV de Krekel, uitkomend in de 3de klasse gemengd op zondag. Ik heb het CIOS afgerond in Arnhem, daar heb ik ook mijn KNLTB Licentie tennisleraar A behaald. Inmiddels een aantal jaren in het vak, sinds 2009 verzorg ik tennislessen. Ik ben van plan dit nog behoorlijk wat jaren te blijven doen, mijn grote passie is en zal altijd tennis blijven.

Ik kijk er naar uit om bij TV Doornakkers aan de slag te gaan en mijn passie voor tennis te delen met iedereen. Ik hoop ik hier een mooie toekomst tegemoet te gaan. Tot op de baan!

Desirée Bogers

Ik ben Desirée Bogers en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogenin Geldrop. Vanaf mijn 6e ben ik al fanatiek bezig met tennis. Als klein kind ben ik begonnen met tennissen bij G.L.T.V. De Mast en sinds 8 jaar tennis ik met veel plezier bij T.V. Heeze waar ik ook als vrijwilliger actief ben. In januari 2018 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool richting Sportkunde waardoor ik inmiddels alles weet over het managen en organiseren van sportevenementen.

Vanaf 2017 ben ik begonnen met lesgeven bij verschillende tennisverenigingen in Deurne, Helenaveen en Nuenen waar ik het erg naar mijn zin had. Al snel kreeg ik een aanbod van Tennisschool Gijs om les te gaan geven bij mijn eigen tennisclub in combinatie met TV De
Doornakkers waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Vanaf april 2018 ga ik dan ook een nieuwe uitdaging aan in samenwerking met Tennisschool Gijs bij T.V. De Doornakkers.

Ik heb er erg veel zin in om de komende jaren de trainingen bij T.V. De Doornakkers te gaan geven en ik hoop jullie allemaal te zien op de tennisbaan!