Bardienstregeling Nieuwe Stijl Update

In een vorig bericht hebben we vanuit het bestuur gemeld dat we met een nieuwe bardienstregeling aan de gang wilden. De opkomst rondom de bardienst kan nog altijd veel beter, er zijn leden die absoluut geen bardienst willen draaien en anderen hebben moeite om een vervanger te vinden indien nodig. Met deze missie is een werkgroep “Verbetering Bardienstregeling” in het leven geroepen.

Tot op heden is het niet gelukt een verbeterd planning systeem op orde te krijgen. Hiermee is de introductie van de nieuwe regeling uitgesteld tot het nieuwe verenigingsjaar 2018. Let dus goed op of je voor de bardienst bent ingedeeld: Kijk zelf op de website of je een dienst hebt, aangezien de e-mail niet altijd aan lijkt te komen. De dames bellen je enige dagen voor je dienst ook nog op om je te herinneren. Met name nu de doordeweekse avonden met de interne winter avond competitie en training weer  druk bezet zijn rekenen we op ieders hulp, we doen het voor elkaar.

Ter informatie, voor diegenen die het verslag van de ALV niet gelezen hebben, volgen hier de belangrijkste onderdelen die in de nieuwe regeling terugkomen:

• elk lid tussen de 18 en 70 jaar is verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien; Maak Kennis Met Tennis – spelers vooralsnog uitgezonderd.
  • 1 bardienst heeft een waarde van € 15;
  • niet draaien van je bardienst nadat je bent ingedeeld betekent € 15 boete betalen;
  • als je om welke reden dan ook geen bardienst wil draaien dan kan je dit afkopen, dit kost je € 30 bovenop je contributie;
  • ben je 70+ en wil je bardiensten draaien: geef dit door (aan Rinus);
  • als je 2 bardiensten hebt gedraaid en je wilt er nog wel meer doen, dat kan, graag zelfs en je krijgt een vergoeding van € 15 per extra dienst; als je geen behoefte hebt aan de vergoeding voor de extra dienst dan komt die in een apart potje en dit potje wordt aangewend voor iets speciaals binnen de vereniging;
  • we willen graag een vrijwillige bardienstgroep samenstellen van mensen die het leuk vinden meer diensten te draaien en waar we een beroep op kunnen doen als nodig. Geef je op bij Rinus!