Bardienstregistratie Nieuwe Stijl 2018

Al veel mensen hebben via het formulier in dit bericht doorgegeven òf en wanneer men een bardienst wil draaien in 2018. Je kan ook aangeven of je eventueel meer bardiensten wil draaien. Zodat we bijna iedere dag in het nieuwe jaar een gezellig paviljoen kunnen open voor een drankje na het spelen.

De Bardienstplanning wordt vanaf heden gedaan met KNLTB.Club dienstenplanner. Hiermee krijg je automatisch herinneringen van de voor jouw ingedeelde bardienst. Vanaf 1 april in het nieuwe jaar kunnen leden ook zelf hun dienst selecteren. Op deze hopen we het nog makkelijker te maken voor jullie!

Naam:*
Bedenk nog een laatste maal dat we met onze leden voor onze leden de bardienst draaien. Mocht je toch willen afkopen dan kan dit voor 30 euro bovenop je jaarlijks contributie. Eventuele extra bardienst kunnen worden uitbetaald tegen een kleine vergoeding.
Mijn keuze:*
Geef hieronder in ieder geval aan wat je voorkeursdag of of dagdeel is. Hier proberen we waar mogelijk rekening mee te houden. Nog mooier zou het zijn als we je voorkeursdatum zouden kunnen horen, dan kijken we of je op die dag in kunnen delen. Geen garanties!
Voorkeursdag:
Kies je dag 1:
Kies je dag 2:
Kies je dag 3:
Kies je dag 4:
Ik ben ginne computer:

Ter volledigheid:

Per 1 januari 2018:

• blijft het verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien;
  • als je van tevoren weet geen bardienst te willen draaien, kun je deze afkopen voor € 15,- per bardienst. Je moet dit wel opgeven voor 1 februari 2018. Ook ga je ermee akkoord dat dit bedrag tegelijk met je contributie via automatische incasso door de vereniging wordt geïnd.
  • het indelen van de bardienst blijft voorlopig nog plaatsvinden op de huidige manier tot het moment dat dit geautomatiseerd kan worden, via app of website. Aangeven welke dagen je het liefst een dienst draait kan via bovenstaand formulier. Hier wordt dan bijna altijd rekening mee gehouden.
  • als je een toegewezen bardienst niet kunt draaien moet je zelf vervanging zoeken. Geen bardienst draaien door niet op komen dagen betekent een boete van €15,-.
  • als je meer dan 2 bardiensten wilt draaien, geef dit door dan plaatsen we je op een lijst. Boven de 2 verplichte bardiensten, heb je recht op een vergoeding van € 15,- per bardienst. Hoef je deze niet dan komt het bedrag ten goede aan een nader te bepalen doel binnen de club.