Clubkampioenschappen Senioren 2018

Ook dit jaar hebben we er weer voor gekozen om de clubkampioenschappen te organiseren voordat de voorjaarscompetitie van start gaat. Vanwege het feit dat we het paasweekend willen ontwijken is besloten om de clubkampioenschappen een week naar voren te halen, van zondag 11 tot en met zaterdag 24 maart. Als vanouds wordt tijdens deze krachtmeting door spelers van alle niveaus binnen onze vereniging gestreden om de eenjarige eeuwige roem, hiervoor nemen we dus ruim de tijd door in twee aaneensluitende weken te spelen.

Inschrijven kan zoals gebruikelijk via http://www.toernooi.nl/. de inschrijfdeadline is verlengd tot dinsdagavond 6 maart middernacht.

Heb je problemen met inschrijven mail dan even naar ckdoornakkers@gmail.com dan zoeken we een oplossing. Ook liggen er vanaf vrijdag 09 februari zoals gewoonlijk weer papieren inschrijfformulieren klaar die gebruikt kunnen worden bij problemen met online inschrijven. Verzoek is om deze inschrijfformulieren zo min mogelijk te gebruiken aangezien dit leidt tot extra handmatig werk.

Om zo veel mogelijk inschrijvingen te kunnen toelaten laten we het aantal verhinderingen wat kan worden opgegeven ongelimiteerd. Maandag 5 maart loten we en plannen we de wedstrijden. Dinsdag in de loop van dag publiceren we de dagen en tijdstippen waarop je moet spelen. In overleg met commissie kunnen wedstrijden op een ander moment (bijvoorbeeld overdag) worden gespeeld. Wel vragen we je de finaledag zaterdag 24 maart op overmacht na vrij te houden.

Het inschrijfgeld bedraagt 3,00 euro per onderdeel. De wedstrijden tellen niet mee voor het KNLTB Dynamisch Speelsterkte Systeem, wel wordt voor de indeling de eindejaarsrating 2017 aangehouden. Indien de 50+ categorieën voldoende gevuld zijn zullen we hier ook bekijken om in te delen op speelsterkte, omgekeerd zullen categorieën worden samengevoegd als er een te kort is aan deelnemers in deze categorieën.

Dit jaar zijn we ook nog op zoek naar 2-3 enthousiaste leden die dit leuke evenement mee willen organiseren. Mocht je interesse hebben stuur dan even een mailtje naar ckdoornakkers@gmail.com

Kortom, 24 maart een Finaledag met afsluiting voor iedereen:

• Prachtige finales op alle niveau’s (ook als de categorie maar uit 1 poule bestaat)
  • Zaterdagmiddag aansluiten aan de finales rond de klok van 5 is de prijsuitreiking
  • Na de prijsuitreiking zal een heerlijke maaltijd worden geserveerd (waarover meer informatie de komende weken) met aansluitend borrel en wellicht zelfs een klein feestje.

Met sportieve groet,

Clubkampioenschappen commissie