Indeling KNLTB Competities Bekend

Huh, voorjaarscompetitie: Ja we starten al over 2 weken. De indeling is inmiddels bekend en de indeling van onze teams staat online. Vanaf deze pagina kan je eenvoudig doorklikken naar de juiste klasse om te kijken wanneer je moet spelen en wat de stand is: na inloggen bij mijnknltb.toernooi.nl krijg je nog iets meer te zien over de teams waarmee je bent ingedeeld.

Het afhalen van de ballenĀ is door velen al gedaan. Zaterdag 24 maart liggen ook alle wedstrijdformulieren klaar. Hierover ontvangen de captains nog bericht.

De oude MijnKNLTB website en app is niet langer beschikbaar. Download/installeer hiervoor de nieuwe KNLTB app, hiermee kan je banen afhangen bij Doornakkers, maar alle leden vinden of een maatje om mee te tennissen, en bovenal staan ook nog eens alle Doornakkers teams en uitslagen in de app.