KNLTB Clubapp & Afhangen Banen

Alle leden hebben op 21 maart of na het aanmelden als lid een e-mail voor het aanmaken van een wachtwoord in het systeem van KNLTB.club ontvangen. De overige informatie in de e-mail mag/dient te worden genegeerd. Na het aanmaken van het wachtwoord kun je de Clubapp installeren op je mobiele telefoon (Android & Apple).

Dit betekent dat je vanaf heden:

• Bij Doornakkers met je KNLTB-pas in de gang op de kiosk je baan kan bevestigen of afhangen.
    • Speeltijd voor 2 of 3 personen is 30 minuten. Voor een dubbelspel is dit 1 uur.
    • Het afhangbord dient niet meer gebruikt te worden voor het afhangen van banen (wel voor husselen).
  • De Clubapp kan gebruiken voor:
    • het digitaal afhangen en maatjes zoeken (vergeet niet te bevestigen op de kiosk in de gang)
    • raadplegen voor de ledenlijst, en het aanpassen van je mailadres en telefoonnummer.
    • kan gebruiken voor het aanpassen van je pasfoto op de app en KNLTB pas voor 2019. Gebruik dus geen vakantie-kiekjes: we kunnen de foto ook niet bijsnijden dus graag portret formaar met je gezicht in het midden van de foto.
    • het bekijken laatste clubnieuws en agenda, met herinneringen indien gewenst.
    • het bekijken van uitslagen van toernooien en de KNLTB voorjaarscompetitie.
    • Mocht de app niet helemaal naar behoren werken bekijk dan of je de laatste versie hebt geinstalleerd, is dit het geval maar werkt het niet log dan even opnieuw in zodat alle gegevens opnieuw geladen worden.
  • De Clubapp kan gebruiken voor raadplegen bardiensten en het claimen van een dienst:
    • De bardienstplanner (Rick & Rinus) zal het aantal gedraaide diensten bijhouden en zorgen voor een sluitende indeling.
    • Zelf kan je diensten claimen: diensten worden per maand, minimaal 2 maanden vooruit gepubliceerd. Deel je jezelf niet in dan ontvang je een herinnering waarna je in November of December door de bardienstplanner zal worden ingedeeld.
    • Afkopen voor 2018 is niet langer mogelijk. Dit kan pas weer voor 2019 via het volgende formulier.
    • Leden in de leeftijd tussen 18 en 70 jaar zijn verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien.

Voor alle vragen die je hebt kun je altijd mailen naar de webmasters.

Let op: het wachtwoord voor KNLTB.club is niet hetzelfde als voor de Doornakkers website of mijnknltb.toernooi.nl. zie onderstaande tabel.