Hussel & (nieuwe) Leden Info Avond

De eerste maandag van de maand organiseren we voor alle en in het bijzonder onze nieuwe leden een Husselavond en Leden Infoavond.

Wat houdt dit in… husselen? Wat houdt dit in… infoavond? de eerste staat gepland op Maandag 2 juli vanaf 19.30 uur.

Wat houdt dit in… Husselen? De hussel-coordinator husselt de rackets op niveau, waarna koppels van 2 zo’n half uur “tegen” elkaar spelen. Husselen start om 19.30 uur en duurt zolang er animo is tot 21.30 uur. Een maximum van 4 banen wordt hiervoor gebruikt.

Koffie en thee met koekje inclusief.

Wat houdt dit in… Infoavond? We willen graag aan alle leden de mogelijkheid geven om uitleg te krijgen rondom vragen die mogen spelen:

• Rondleiding kantine en paviljoen
  • Vragen rondom de eerste bardienst (instructie)
  • Toegang tot het park met pasje
  • Digitaal afhangen met pasje in de gang
  • Lampen aan doen en ook weer uit na het spelen.
  • Inloggen TVdD website & mijnknltb.toernooi.nl
  • Inloggen mijn.knltb.club voor registratie bardienst.
  • Installeren clubapp op telefoon voor club informatie, digitaal afhangen (en binnenkort ook bardienstregistratie)

Om de vragen te kunnen beantwoorden zullen minimaal 2 warmbad commissie-, paviljoen commissie- en/of bestuursleden aanwezig zijn.