Nieuwe Tennisschool: Gijs

Afgelopen najaar zijn we op zoek gegaan naar een tennisschool voor de periode 2018-2023 bij onze vereniging. Bij deze zoektocht vonden we het essentieel een organisatie te vinden waar we blind op kunnen vertrouwen als vereniging en lesdeelnemer. Communicatie en duidelijkheid is een kernpunt, waarbij we werken met enthousiaste leraren die midden in de vereniging staan. Het ontwikkelen van het jeugdtennis bij Doornakkers is een kernpunt. We zijn dan ook erg blij om aan te kunnen kondigen dat we vanaf april overstappen op Tennisschool Gijs.

Komende week maken we de nieuwe leraren bekend en kun je als junior en senior, ervaren of beginner, inschrijven voor de nieuwe zomercursus bij Tennisschool Gijs. Begin maart zullen we voor junioren en senioren een kennismaking organiseren, zodat iedereen op tijd voor het sluiten van de inschrijftermijn, Tennisschool Gijs en natuurlijk de leraren kan ontmoeten.

De huidige cursus bij BMT wordt gewoon afgemaakt door de huidige leraren, welke afgelopen half jaar met veel plezier jullie training hebben verzorgd.