Voorwaarden Verhuur Paviljoen

In de afgelopen maanden zijn er meerdere momenten geweest dat de kantine gebruikt werd door leden voor allerlei festiviteiten, zowel in de middag als in de avonden. Dit juigen we met zijn allen toe, de kantine is er nou eenmaal om zoveel mogelijk nuttig gebruikt te worden. Echter was het niet altijd duidelijk voor de huurder wat de afspraken precies zijn en mede doordat de aanvragen door verschillende mensen in de vereniging worden behandeld, werden de afspraken niet altijd op dezelfde manier gemaakt. Het bestuur wil daar nu eenduidigheid in brengen. Daarom hebben we de voorwaarden eens op een rijtje gezet. Het reglement is hier te downloaden na inloggen.

We hopen hiermee duidelijkheid te verschaffen, met name om discussies in de toekomst voor te zijn. Laten we met zijn allen zorgen voor een goed gebruik van de kantine.

De Paviljoencommissie / Bestuur