Woordje van de Voorzitter – Mei

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie iets van mij vernamen. Dus het werd weer tijd.

Ik begin dit bericht met minder prettige mededelingen, omdat 2 oud leden en een lid afgelopen weken zijn overleden. Arie Elijzen is overleden op 29 april. Hij en zijn vrouw Elly waren jarenlang lid en tot ongeveer 2 jaar terug nog actief. Elly was o.a. lid van de Seniorencommissie. Op 3 mei is overleden oud lid Chris van Helvoirt, al geruime tijd geen lid meer, maar het lijkt ons goed u hiervan op de hoogte te stellen voor zover nog niet bekend. Ook op 3 mei overleden is ons lid Piet van Hout. Piet speelde jarenlang tennis en deed mee aan de voorjaarcompetitie, voornamelijk in een herenteam, waarvan hij ook heel lang teamcaptain is geweest. Hij was zelfs nog officieel lid van het 50+ Herenteam op de vrijdagmiddag, hoewel hij in 2016 voor het laatst meespeelde. In het voorjaar 2017 probeerde hij nog een keer zich voor te bereiden op de competitie maar dit lukte niet meer i.v.m. naar iets later bleek zijn slechte gezondheid. Uiteindelijk is deze ziekte hem op 3 mei fataal geworden. Als laatste op deze plaats ook de melding dat Tonnie de vrouw van Leon te Baerts op 7 mei is overleden.

Voor allen die hen kenden gecondoleerd namens het bestuur, wij wensen alle nabestaanden en geliefden van de overledenen veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Na deze droevige mededelingen weer terug naar de orde van de dag. De competitie is in alle hevigheid aan de gang, we zijn alweer halverwege. In een ander bericht is te lezen dat we de competitie afsluiten op  zaterdag 9 juni met een daverende middag, vanaf 14.00 uur Touch & Tennis Toernooi, om 17.00 uur Borrel en Pizza,om 17.30 huldiging Clubkampioenen en om 18.00 uur eventuele Competitie kampioenen. Daarna feliciteren we iedereen met de behaalde succes en troosten we elkaar met de verliezen en toosten we op de rest van het jaar. Ga naar het artikel om je op te geven.

We zitten inmiddels in mei en wel op de 8ste, dus nog precies 4 maanden te gaan tot de bijzondere feestdag op zaterdag 8 september rondom het 60 jarig bestaan. De feestcommissie is druk doende met de voorbereidingen en komt binnenkort met het definitieve programma. Jullie weten toch dat je moet opgeven voor deze dag, een formulier hang in het paviljoen. Oud leden zijn ook van harte welkom, dus als jullie nog contacten met oud-leden hebben laat hen weten wat er staat te gebeuren. Ook zij moeten even aangeven of ze willen komen. In een ander bericht is te lezen dat Jos Heesakkers op zoek is naar de muzikanten onder de leden. Geef je op bij Jos en doe mee aan een grandioos optreden tijdens de feestdag.

Heeft iedereen in het vorige bericht over het feest goed begrepen dat ook kinderen en natuurlijk klein kinderen van alle leden ook welkom zijn omdat er op deze dag met name voor kinderen veel te doen is.

Niet vergeten: inschrijven!!!!!

Tot ziens bij een van de activiteiten en veel tennisplezier de komende maanden.

Paul van Anrooij