Vereniging

Tennisvereniging de Doornakkers is in oktober 1958 opgericht te Eindhoven. Onze tennisvereniging staat bekend als een gezellige en sportieve vereniging in het stadsdeel Tongelre te Eindhoven. Ook in dit jaar c.q. seizoen zal tennisvereniging de Doornakkers haar traditie voortzetten. Onze vereniging heeft ruim 350 leden, hiervan doet de helft mee aan de KNLTB-competitie in het voorjaar. Tennisvereniging de Doornakkers heeft op dit moment geen wachtlijst, hetgeen betekent dat je bij ons als nieuw lid direct kunt gaan tennissen!

Tennis: een sport van 4,5 tot 104,5!

Tennis is een sport voor jong en oud! Onze tennisvereniging is dan ook vereniging waarbij alle leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd. De laatste jaren zien we met name een groei in het aantal tennissers rond de 30. Voor alle categorieën worden er activiteiten georganiseerd. Hierbij valt te denken aan een dagje uit voor de junioren, elke maandagavond en woensdagochtend husselen voor alle senioren. En natuurlijk de diverse competities, gezelligheidstoernooitjes en de clubkampioenschappen.

Klik hier voor meer informatie over ons bestuur en onze commissies