Juniorentennis

Het gehele seizoen door organiseert de juniorencommissie diverse activiteiten.
Voorbeelden van activiteiten zijn:

• Jeugdbegeleiding (2018 -> iedere zondag van 10 tot 11 uur met uitzondering van de worldtour speeldagen, vakantie of feestdagen)
  • Interne toernooitjes: Invitatietoernooi, Oliebollen Toernooi en een Mini-Maxi toernooi.
  • 2018: De Jeugd jaar vergadering
  • 2018: World Tour Rood, Oranje en Groen

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over de juniorencommissie of heb je suggesties voor ons klik dan hier.

Tim van der Donk, voorzitter
Melody Mijnsbergen
Linda van de Velde

Tenniskids

Doornakkers gebruikt het tennisprogramma Tenniskids van de KNLTB voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen.

Er zijn nog mogelijkheden om in te stromen in de de Tenniskids worldtour Oranje en Rood. Inschrijven kan via deze link. De eerste wedstrijd is op zondagochtend 18 maart bij Doornakkers.

Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids:

• Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek:
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

Onze tennisschool BMT verzorgt de leuke trainingen, op zondag ochtenden is er of World tour competitie rood of oranje, of competitie groen. Dit is niet op alle zondagen van het jaar, op deze dagen wordt de jeugdbegeleiding georganiseerd (in 2017 op zondag van 10 uur tot 11 uur).

Voor meer informatie over Tenniskids klik hier.

leeftijdsindeling 2017

Voor informatie over de World tour competitie voor 2018 kan je hier kijken voor:

Worldtour Rood
Worldtour Oranje
Competitie Groen

Voor alle speeldata klik hier.