Interne Beginnerscompetitie Zomer

Ben je net begonnen of pas sinds kort aan het tennissen (maximaal 3 jaar ervaring)? Wil je af en toe met en tegen andere mensen spelen om zo het tennissen nog beter onder de knie te krijgen? Dan is dit je kans! Vanaf half Mei start de “Interne beginners competitie”. Tot aan de zomervakantie (laatste speelweek 10 t/m 14 juli) wordt er gespeeld op Ma t/m Do. Elke week zullen een of meerdere wedstrijden worden gepland (HD, DD en GD door elkaar) afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het doel is vooral om andere beginners te leren kennen en samen leuke wedstrijden te spelen. Schrijf je in en geef aan wanneer je wel en niet kan. Wij doen ons best om iedereen minimaal eens per twee weken een keer te laten spelen. Schrijf je in voor 10 mei.

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer (liefst mobiel)*
Categorie*