Inschrijfformulier Maak Kennis met Tennis – Jeugd

Om kennis te maken met tennis, is het mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis, hierdoor kan je zoon of dochter vrijblijvend een half of heel jaar het tennissen uitproberen.

Maak Kennis Met Tennis wordt aangeboden van 1 april tot 30 september en 1 oktober tot 31 maart. Je kunt je nu al inschrijven. Inschrijven voor MKMT  Junioren en Senioren kan gewoon via het inschrijfformulier voor nieuwe leden: “Inschrijven Nieuwe Leden”. Het tarief voor een half jaar MKMT voor junioren is 30 euro.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief.  Tijdens deze introductieperiode wordt je kind direct lid van de KNLTB, waardoor hij of zij ook externe toernooien en de Worldtour wedstrijdjes competitie kan spelen. Vrij spelen kan bijna altijd en via tennisles (tegen extra kosten) kan hij/zij snel het tennis leren.

Alle kennismakingsabonnementen zijn vrijblijvend maar je stroomt wel automatisch in als lid van de vereniging in het nieuwe verenigingsjaar. Eventueel kun je tijdens je kennismakingsperiode afmelden tot uiterlijk 30 september of voor het einde van het jaar (31 december). Na het aanleveren van je pasfoto wordt je KNLTB pas gemaakt, na bericht kan je deze dan af komen halen in ‘t Paviljoen.

Heb je nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830). Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?