Inschrijfformulieren Maak Kennis Met Tennis

Om kennis te maken met tennis, is het mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief met mogelijkheden om voor tennistraining in te schrijven. Tijdens deze introductieperiode wordt men nog geen lid van de KNLTB, en men kan dus nog niet mee doen met KNLTB-competities, natuurlijk wel met alle interne verenigingsactiviteiten.

Het maak-kennis-met-tennis abonnement is vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd. Na inschrijving ontvangt u van Tennisvereniging de Doornakkers een factuur waarin u gevraagd wordt de bijdrage te voldoen. Vervolgens wordt u een tijdelijke toegangspas tot het tennispark worden overhandigd.

Heeft u toch nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-maill naar onze ledenadministratie, of telefonisch via onderstaand telefoonnummer. Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?

Via onderstaande link zijn de inschrijfformulieren, voor junioren en senioren, te downloaden.

Inschrijfformulier Junioren          Inschrijfformulier Senioren

Wil je direct volwaardig lid worden van T.V. De Doornakkers om bijvoorbeeld ook externe KNLTB competitie en toernooien te kunnen spelen kijk dan bij “Inschrijven Nieuwe Leden” voor de inschrijfformulieren voor een verenigingslidmaatschap.

Vul het formulier in en stuur naar:

Ledenadministratie T.V. De Doornakkers
T.a.v. Marianne van den Akker