Clubkampioenschappen Senioren 2016

posterclubkampioenschappen2016 1Vanaf maandag 21 maart tot en met zaterdag 2 april zullen de clubkampioenschappen voor de senioren worden gespeeld.
De wedstrijden en uitslagen zijn te volgen via toernooi.nl >

Tijdens eerste en tweede paasdag wordt er niet getennist. Als vanouds wordt tijdens deze krachtmeting door spelers van alle niveaus binnen onze vereniging gestreden om de eenjarige eeuwige roem, hiervoor nemen we dus ruim de tijd door in twee aaneensluitende weken te spelen. Dit jaar zijn de Clubkampioenschappen natuurlijk de ideale gelegenheid om het winterroest eraf te slaan en goed voorbereid aan de voorjaarscompetitie te staan.

Finaledag 2 april voor iedereen:

• Prachtige finales op alle niveau’s (ook als de categorie maar uit 1 poule bestaat)
  • Zaterdagmiddag aansluiten aan de finales rond de klok van 5 is de prijsuitreiking
  • Na de prijsuitreiking zal een heerlijke Indiaase Curry Rijsttafel worden geserveerd met aansluitend borrel en wellicht zelfs een klein feestje.

Met sportieve groet,

Pim, Sander, Marjan, Marianne

Woordje van de voorzitter met als onderwerpen:

Open Toernooi, 55+ toernooi en clubkampioenschappen

Overdracht verantwoordelijke bardienst

Zonnepanelen en fietsenstalling

Juniorencommissie zoekt extra handjes!

Terugkijkend op de afgelopen tennisperiode hebben we een aantal mooie toernooien de revue zien passeren. De voorjaarscompetitie ligt alweer ver achter ons, maar heeft wel veel leuke tenniswedstrijden en spannende momenten opgeleverd. Het Open Toernooi ligt wat verser in het geheugen. Dat waren 9 dagen leuk tennis met ontzettend veel deelnemers en prachtig weer! De eerste zaterdag heeft de commissie zelfs af en aan gelopen met emmertjes ijswater om de oververhitte deelnemers af te koelen! Laten we hopen dat we volgend jaar weer zo’n prachtige week met even veel deelnemers mogen hebben. Een extra woordje van dank aan alle sponsors die dit toernooi toch weer mogelijk hebben gemaakt. Ook heel veel dank aan de toernooicommissie en alle mensen die daar aan mee hebben gewerkt.

Ook het Open 55+ Toernooi was weer een groot succes dankzij Louis en Jan die er toch maar weer voor gezorgd hebben dat het toernooi die dag goed bezet was. De commissie heeft alles prima verzorgd!

Helaas leggen Louis en Jan hun werkzaamheden voor dit toernooi neer, dus zijn we nu op zoek naar verse krachten die deze leegte in willen vullen. Louis en Jan: veel dank voor jullie mooie werk!

(We hopen dat Louis er nog een jaartje aan vast plakt…)

Ook de jaarlijkse fietstocht was weer erg fijn. Mooie dag, mooie route en gezelligheid. Wat wil een mens nog meer?

Na een vakantieperiode waarin het ook niet zo druk was op de banen stonden de Clubkampioenschappen alweer voor de deur. Na een langzame start qua inschrijvingen was ook dit toernooi uiteindelijk goed bezet. De vele telefoontjes die de commissie hiervoor gepleegd heeft hebben hier aan bijgedragen. Dus mensen: schrijf volgend jaar gewoon zelf al in! Diverse nieuwe leden, die net zijn begonnen met lessen, deden direct mee aan dit toernooi en dat was prachtig om te zien. Er zijn leuke poules gemaakt en er is prachtig gestreden voor de titels in verschillende sterktes.

Een mooie week tennis en ook nog prachtig weer! Ik feliciteer alle prijswinnaars en hoop dat alle deelnemers volgend jaar weer van de partij zijn, en dan gaan we proberen om nog meer leden zover te krijgen dat ze aan deze prachtige week leuk tennis mee doen.

En dan het buffet op zaterdag avond. Veel leden hebben daar aan meegedaan, en het was geweldig om met 70 man samen te genieten van een gezellige avond!

Marjan, Marianne en Pim heel veel dank voor jullie inzet! De Clubkampioenschappen-commissie kan heel goed wat versterking gebruiken, dus als jij volgend jaar bij wilt dragen aan het succes van dit toernooi geef je dan op.

De bardiensten werden sinds vele jaren verzorgd door Hans Ooms. Rinus van Lint heeft recent het stokje van hem overgenomen, en het kan zijn dat er met deze overname wat zaken niet helemaal goed verlopen zijn. Er zijn blijkbaar leden die geen mail hebben gekregen over hun bardienst, en ook niet gebeld zijn.

Beste leden: ik vraag nogmaals uw medewerking voor de bardienst. Heeft u een ander emailadres, telefoonnummer of adres geef dat aan ons door.

Hans: ik bedank jou heel hartelijk voor de vele jaren dat jij dit ondankbaar werk voor de vereniging gedaan hebt!

Het plaatsen van de zonnepanelen op het dak is even uitgesteld. Dit heeft te maken met de gemeente, die nu eerst een standaardprocedure willen opstellen over dit soort trajecten zodat het bij eventuele verenigingen die ons voorbeeld volgen direct gestroomlijnd loopt. We zijn namelijk de eerste sportvereniging in Eindhoven die met deze vorm van duurzame energie bezig is!

In de nieuwsbrief is de fietsenstalling ook al vermeld. De gemeente heeft onze fietsenstalling sterk verbeterd, dus laten we er nu ook voor zorgen dat de fietsen en brommers daar komen staan en niet meer rond het paviljoen. Ze zijn nu goed vast te zetten aan de beugels. Graag van alle leden hun medewerking.

Afgelopen zaterdag is de najaarscompetitie gestart. Ik wens alle deelnemende leden veel plezier en de andere leden nodig ik uit om vooral eens een wedstrijdje te gaan kijken!

Vaak wordt gezegd dat de jeugd de toekomst heeft. Vandaar dit bericht van de juniorencommissie. Er zijn namelijk mensen nodig om dat waar te maken. Met spoed vragen we enkele leden om de commissie te komen versterken. Denk vooral niet dat een ander dit wel op zal knappen, maar geef je A.U.B. op!

Ik wens u allen de komende tijd heel veel tennis-plezier!

Sportgroeten,

Jan Knijn