Trainers

Ben van der Bruggen

Hallo tennisvrienden,

ben-01Mijn naam is Ben van der Bruggen. Graag vertel ik iets meer over mezelf. Ik ben geboren op 8 oktober 1986 in Eindhoven. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 8 jaar oud was. Binnen een paar jaar ben ik beland bij het stedenteam van Eindhoven waar ik een aantal jaren met veel plezier en enthousiasme getennist en getraind heb. Ik wilde iedere dag wel op de baan staan. Inmiddels ben ik niveau 4 en heb zeker nog ambitie om te groeien in mijn niveau. Helaas heeft een knieblessure mij er toen der tijd doen besluiten om tijdelijk te stoppen met tennis. Ik heb als junior jaren competitie gespeeld bij TV Thes. Nu speel ik competitie voor TV Prinsejagt te Eindhoven. Mijn eerste jaren als tennistrainer waren bij TV Genneper Parken. Hierna ben ik hoofdtrainer van TC Leende en TV Steensel geweest en trainer bij VLTB. De laatste anderhalf jaar ben ik hoofdtrainer bij TV de Balledonk geweest en heb hier veel competitieteams naar een kampioenschap geleid. Nu hoop ik op een lange, leuke en goede samenwerking in dienst van Marell Sports met TV de Doornakkers en vooral met jullie, de leden van TV de Doornakkers.

ben-02

Ik kijk er zeer naar uit om vanaf oktober (nieuwe najaarscurus 2013) de (jeugd)leden van TV de Doornakkers te gaan trainen. Ik hoop hierbij al mijn ervaringen en kennis over te brengen. Ik wil graag bij gaan dragen aan een gezellige en leuke club met veel sportieve mensen. Ik zal ook niet alleen tijdens de trainingen enthousiast aanwezig zijn maar ik probeer zoveel mogelijk mijn steentje bij te dragen aan allerlei activiteiten binnen TV de Doornakkers. Samen met Marell Sports willen we al u wensen vervullen op tennisgebied. Ik hoop u te kunnen begroeten en te leren kennen tijdens trainingen en andere activiteiten bij TV de Doornakkers.

Tot op de tennisbaan.

Sjoerd Vlemmings