Afsluiting & Huldiging Competitie én CK

Inmiddels is de laatste finale van de Clubkampioenschappen gespeeld en de voorjaarscompetitie gaat al weer de vierde speelronde in. Dat is dus de hoogste tijd om iedereen uit te nodigen voor een Dubbele huldiging en afsluiting en wel op zaterdag 9 juni aanstaande. Het programma is als volgt:

• 14:00 inloop Touch en Tennis Toernooi (TTT)
  • 14:15 / 14:40 / 15:05 / 15:30 / 15:55 / 16:20 /16:45 Wedstrijden van 25 minuten (Touch) Tennis:

iedere ronde racket inleggen, je mag zelf kiezen welk niveau en welke vorm (Touch of gewoon Tennis)

• Rond 17 uur Borrel & Pizza
  • Rond 17:30 Prijs uitreiking Clubkampioenschappen
  • Rond 18 uur Huldiging Kampioenen Voorjaarscompetitie
  • Rond 19 uur afronding officieel programma

Je kunt je zowel inschrijven voor het Touch(Tennis) en/of de Borrel & Pizza via onderstaand formulier. Of door een mail te sturen naar technische-commissie@tv-dedoornakkers.nl. Kosten voor de verse houtoven pizza’s zullen 8 EUR bedragen.

We hopen jullie allen in grote getale te mogen begroeten!

Naam:*
E-mailadres:*