Clubkampioenschappen Senioren 2017

onze Clubkampioenschappen georganiseerd. Speciaal voor de beginners is er een beginnerspoule in het enkel- en dubbelspel, maximaal 1 jaar tenniservaring toegestaan! Geen probleem als je wil dubbelen en geen tennispartner hebt/weet, we zullen altijd kijken of er iets mogelijk is.

Als vanouds wordt tijdens deze krachtmeting door spelers van alle niveaus binnen onze vereniging gestreden om de eenjarige eeuwige roem, hiervoor nemen we dus ruim de tijd door in twee aaneensluitende weken te spelen.

Inschrijven kan zoals gebruikelijk via http://www.toernooi.nl/ tot en met zondagavond 12 maart middernacht. Heb je problemen met inschrijven mail dan even naar ckdoornakkers@gmail.com dan zoeken we een oplossing.

Om zo veel mogelijk inschrijvingen te kunnen toelaten laten we het aantal verhinderingen wat kan worden opgegeven ongelimiteerd. Maandag 13 maart loten we en plannen we de wedstrijden. Dinsdag in de loop van dag publiceren we de dagen en tijdstippen waarop je moet spelen. In overleg met commissie kunnen wedstrijden op een ander moment (bijvoorbeeld overdag) worden gespeeld. Wel vragen we je het finale weekend op zaterdag 1 april vrij te houden.

Het inschrijfgeld bedraagt 3,00 euro per onderdeel. De wedstrijden tellen niet mee voor het KNLTB Dynamisch Speelsterkte Systeem, wel wordt voor de indeling de eindejaarsrating 2016 aangehouden. Mochten inschrijvingen in de 50+ categorieën ingedeeld willen worden op sterkte dan verzoeken we deze om in te schrijven in de rating categorieën. Categorieën worden samengevoegd als er een te kort is aan deelnemers in deze categorieën.

Kortom, 1 april een Finaledag voor iedereen:

• Prachtige finales op alle niveau’s (ook als de categorie maar uit 1 poule bestaat)
  • Zaterdagmiddag aansluiten aan de finales rond de klok van 5 is de prijsuitreiking
  • Na de prijsuitreiking zal een heerlijke maaltijd worden geserveerd met aansluitend een klein feestje.

Met sportieve groet,

Sander Molenaar