Gezocht: hulp bij schoonhouden paviljoen!

Er zijn op dit moment 4 vrouwelijke leden van onze vereniging die er voor zorgen dat het paviljoen elke week een aantal keren gepoetst wordt. Zowel de kantineruimte, als ook de toiletten en de doucheruimten worden daarbij onderhanden genomen. Deze dames leveren fantastisch werk af. Dit kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Door de toename van het aantal tennis-activiteiten door de trainingen, de interne wintercompetitie en zo nu en dan een feest wordt er steeds meer tijd gevraagd van deze dames. Daarom zijn we dringend op zoek naar leden die mee willen helpen het paviljoen schoon te houden!

Gezien de aard van het werk is dit het enige vrijwilligerswerk waar een gepaste vrijwilligersvergoeding tegenover staat.

Heeft u interesse, informeer dan bij Hans Kempermans hanskemperman@live.nl (penningmeester van het paviljoen) of bij Marjan Mansveld marjanmansveld@hotmail.com.