Inschrijven Interne Winter Competitie

Na het grote succes van voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer een interne winteravond competitie. De opzet is nagenoeg hetzelfde als vorig jaar alleen zullen we dit jaar in een aantal poules spelen waarin spelers met dezelfde speelsterkte zullen worden ondergebracht, om zo de wedstrijden aantrekkelijker te maken.

De wedstrijden worden over een periode van 18 weken gespeeld (muv kerstvakantie) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag-avonden. Elke keer (circa eens per twee weken) speel je met een andere partner tegen een ander duo. Punten verzamel je dus op individueel niveau. De interne wintercompetitie start in de week van 8 oktober en eindigt op vrijdag 22 februari met een feestavond.

Inschrijven kon tot 27 september. Kijk hier even voor meer informatie.