KNLTB Clubapp & Afhangen Banen

Alle leden hebben op 21 maart een e-mail voor het aanmaken van een wachtwoord in het systeem van KNLTB.club ontvangen. De overige informatie in de e-mail mag/dient te worden genegeerd. Na het aanmaken van het wachtwoord kun je de Clubapp installeren op je mobiele telefoon (Android & Apple).

Dit betekent dat je vanaf heden:

• Bij Doornakkers met je KNLTB-pas in de gang op de kiosk je baan kan bevestigen of afhangen.
    • Speeltijd voor 2 of 3 personen is 30 minuten. Voor een dubbelspel is dit 1 uur.
    • Het afhangbord dient niet meer gebruikt te worden voor het afhangen van banen (wel voor husselen).
  • De Clubapp kan gebruiken voor:
    • het digitaal afhangen en maatjes zoeken (vergeet niet te bevestigen op de kiosk in de gang)
    • raadplegen voor de ledenlijst, en het aanpassen van je mailadres en telefoonnummer.
    • kan gebruiken voor het aanpassen van je pasfoto op de app en KNLTB pas voor 2019. Gebruik dus geen vakantie-kiekjes: we kunnen de foto ook niet bijsnijden dus graag portret formaar met je gezicht in het midden van de foto.
    • het bekijken laatste clubnieuws en agenda, met herinneringen indien gewenst.
    • het bekijken van uitslagen van toernooien en de KNLTB voorjaarscompetitie.
  • De Clubapp kan gebruiken voor raadplegen bardiensten en het claimen van een dienst:
    • De bardienstplanner (Rinus) zal het aantal gedraaide diensten bijhouden en zorgen voor een sluitende indeling.
    • Zelf kan je diensten claimen: diensten worden per maand, minimaal 2 maanden vooruit gepubliceerd. Deel je jezelf niet in dan ontvang je een herinering waarna je in November of December door de bardienstplanner zal worden ingedeeld.
    • Afkopen voor 2018 is niet langer mogelijk. Dit kan pas weer per 2019.
    • Leden in de leeftijd tussen 18 en 70 jaar zijn verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien.

Voor alle vragen die je hebt kun je altijd mailen naar de webmasters.

Let op: het wachtwoord voor KNLTB.club is niet hetzelfde als voor de Doornakkers website of mijnknltb.toernooi.nl. zie onderstaande tabel.