Maak Kennis Met Tennis Trainingen Senior

De Zomervakantie zit er op, tijd om weer aan lekker sport te gaan doen. Met die reden heeft TV de Doornakkers geprobeerd het je zo eenvoudig mogelijk te maken om tennis eens te proberen onder begeleiding van echte trainers. Twee maal per jaar wordt de maand “Maak kennis met tennis” georganiseerd. In deze maand worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij aspirant leden kennis kunnen maken met de tennissport en de vereniging. In deze maand kan iedereen ook kennis maken met de lessen van BMT. De gediplomeerde trainers verzorgen in September en oktober lessen voor slechts 1 Euro per persoon per keer. In die maand kan er een introductie-lidmaatschap van een half jaar worden aangegaan voor 50 euro. In deze eerste periode kan elk nieuw lid volledig gebruik maken van alle faciliteiten van de vereniging inclusief alle interne toernooien en de interne competitie.

Inschrijven kan tot en met maandag 18 september, we maken de indeling voor dagen en tijden op 22 september aan de deelnemers bekend.

Naam:*
E-mailadres:*