Nieuwjaarsborrel en BMT toernooi

Op zaterdag 13 januari in het nieuwe jaar wordt de nieuwjaarsborrel georganiseerd. Vanaf 19.30 zijn alle leden welkom om een proost uit te brengen op het nieuwe (tennis) jaar. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Om te kijken of dat het racket ook in 2018 de ballen nog over het net laat vliegen komen de trainers van BMT langs en organiseren we gezamenlijk een klein toernooitje. Om in te schrijven klik op lees meer.

Vanaf 16 uur in de middag, spelen we in verschillende rondes een gezelligheidstoernooitje. BMT zal er een verrassende draai aan geven. Op het terras verassen we wat hout om marshmallows te maken. Vanaf 19 uur wordt er wat eten geregeld om vervolgens te proosten met andere, niet tennissende leden, op een mooi 2018. Kosten voor het eten zullen tussen de 5 en 8 euro bedragen, te voldoen bij binnenkomst. Iedereen die speelt op groot veld mag mee doen, ook de jeugd vanaf 12 jaar dus.

Naam:*
Telefoon: