Oliebollentoernooi 13 januari

Helaas waren de banen op zondag 16 december niet bespeelbaar, door de enige sneeuw van 2018. De oliebollen waar nog niet gebakken dus dit doen we dan wel in het nieuwe jaar. We verplaatsen het toernooi dus naar zondag 13 januari. Schrijf je wel even opnieuw in zodat we weten wie we allemaal kunnen verwachten. Dit kan via de lijst in de kantine of via het formulier in dit bericht op de website. We wensen jullie allemaal een fijne en knusse feestdagen, tot in januari.

Het meest beroemde gezelligheidstoernooitje van het jaar. Zoals altijd eet je waarschijnlijk je eerste oliebollen van december bij Doornakkers, we bakken ze weer zelf, alle 333. Daarnaast zullen we ook lekkere warme Glühwein en chocolademelk voor jullie serveren.
Voor al dit heerlijks vragen wij een kleine bijdrage van € 2,-. Junioren zijn gratis.

Wanneer is dit festijn?! Zondag 16 december  13  januari a.s. Inschrijven kan tot en met 13 december 10 januari aanstaande in de kantine of via onderstaand formulier.

De wedstrijden worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, je schrijft je individueel in. De wedstrijden beginnen om 12:00 uur, om 11:30 melden in het paviljoen.

Naam:*
Telefoon: