Schoonhouden doen we samen!

TV de Doornakkers is een vereniging waar veel mogelijk is. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de vrijheid die de leden krijgen om een fijne invulling te geven aan hun competitiedagen. Wat zijn we blij met de mogelijkheid om de keuken te gebruiken en om ook ‘s avonds het feestje nog even door te laten gaan.

Willen we deze vrijheid houden, dan is het erg belangrijk dat we er ook samen voor zorgen dat het paviljoen netjes wordt achtergelaten! Al vele jaren wordt ons paviljoen schoon gehouden door een groepje doortastende leden. Hier zijn we als vereniging uiteraard ontzettend blij mee! De poetsploeg heeft echter wel hun zorg uitgesproken over de manier waarop het paviljoen soms wordt aangetroffen.

Daarom ook via deze weg de oproep om verantwoord om te gaan met de vrijheid die je krijgt. Als we allemaal zorgen dat onze eigen rotzooi op het eind van de dag netjes is opgeruimd komt alles uiteindelijk goed! Hartelijk dank voor jullie medewerking.