Summertime Open 2017

Het Doornakkers Summertime open 2017 is begonnen! We zien jullie graag tegemoet op ons park voor gezellige sportieve wedstrijden.

Voor de wedstrijduitslagen en planning kun je kijken op toernooi.nl

Rond de wedstrijden zorgt de Summertime Kook Crew voor zoetig en hartigheden voor iedereen. Speciaal voor de avond wedstrijden en strakke planning hebben wij voor jullie de Summertime Chefs selection samengesteld, een dagelijks wisselende daghap voor al onze deelnemers en toeschouwers, aanbevolen door onze eigen leden:

• Weekend: Soep en pizza’s tot 18:00
  • Maandag: Jan Willems’ Italian, verse Pasta Carbonara
  • Dinsdag: Mariekes Maroccan, Couscous met gehaktballetjes
  • Woensdag: Sanders’ Indian, kruidige Indiase rijsttafel
  • Donderdag: Melody’s Mexican, goed gevulde Taco’s
  • Vrijdag: Classic Summertime BBQ

De daghap wordt geserveerd van 17:30 tot 20:00 uur. Om zeker te zijn van de daghap adviseren we je te reserveren voor 16:00 uur voor de daghap via daghap@tv-dedoornakkers.nl. Lukt reserveren niet dan kan je het toch gewoon proberen hoor.

Naast de Classic Summertime BBQ is er op een vrijdag (28/07)ook weer de welbekende feestavond. En op zaterdagavond (29/07) kun je deelnemen aan een pubquiz voor het goede doel.

Het toernooi wordt gespeeld van 22 juli tot en met 30 juli.