Gezocht: nieuwe leden juniorencommissie

Beste ouder van één van onze jeugdleden,

Help jij je kind uit de brand?!

Op 1 januari legt Rob van den Broek zijn taken als kartrekker van de jeugdcommissie neer. Dit gaat een behoorlijk gat achterlaten, aangezien Rob de jeugdbegeleiding verzorgt, zich bezighoudt met toernooitjes, competitie en andere activiteiten. Daarnaast heeft Rob ook een zetel in het bestuur van de vereniging waar hij rapporteert over de stand van zaken met betrekking tot de jeugd. Helaas gaat aan deze periode dus een einde komen!

We schrijven specifiek jullie aan als groep, omdat jullie allemaal 1 of meerdere actieve kinderen hebben binnen de vereniging. We denken dat jullie ook graag het beste met je kind voor hebben, en ook graag zien dat ze op een leuke manier met hun sport bezig zijn.

Dus hierbij een hartenkreet: wie van jullie voelen zich geroepen om de jeugdcommissie te versterken? Zonder jullie hulp weten we niet hoe we de jeugd volgend jaar nog kunnen bieden wat we ze willen bieden! Het is 5 voor 12…

Dus start alstublieft de discussie: wie kan zijn of haar steentje bijdragen? Er zijn meerdere taakverdelingen denkbaar, en vele handen maken licht werk. Bespreek eventuele ideeën of samenwerking ook onderling. Neem vooral ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij hopen op response, zodat we de ontwikkeling van tennis bij de jeugd van TV de Doornakkers kunnen continueren.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de TV de Doornakkers