Indeling najaarscompetitie

logo knltb 100 1Vanaf donderdag 11 september start de najaarscompetitie weer. Voor de indelingen van de teams en de uitslagen klik hier > Voor uitslagen van de wedstrijden kun je inloggen via mijnknltb.nl

Van 1 tot en met 7 september aanstaande worden onze Clubkampioenschappen georganiseerd. Als vanouds wordt tijdens deze krachmeting door spelers van alle niveaus binnen onze vereniging gestreden om eeuwige roem die een jaar duurt. Vorig jaar deden 75 leden mee en we gaan er vanuit dat we dit jaar een nog grotere groep kunnen enthousiasmeren om een stel leuke en spannende wedstrijden te spelen van in de eerste week van september.

Inschrijven kan zoals gebruikelijk via http://www.toernooi.nl/ tot en met zaterdagavond 23 augustus middernacht. Heb je problemen met inschrijven mail dan even naar pmtvloon@gmail.com dan zoeken we een oplossing.

Om zo veel mogelijk inschrijvingen te kunnen toelaten laten we het aantal verhinderingen wat kan worden opgegeven ongelimiteerd. In het weekend vooraf (30 en 31 augustus) willen we wedstrijden spelen als dit praktisch uit komt voor het schema in de loop van de week, graag dus ook even aangeven of je deze dagen kunt. Dinsdag 26 augustus loten we en plannen we de wedstrijden. Woensdag in de loop van dag publiceren we de dagen en tijdstippen waarop je moet spelen. In overleg met commissie kunnen wedstrijden op een ander moment (bijvoorbeeld overdag) worden gespeeld. Wel vragen we je het finale weekend zaterdag en zondag 6 en 7 september op overmacht na vrij te houden.

Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per onderdeel. De wedstrijden tellen niet mee voor het KNLTB Dynamisch Speelsterkte Systeem, wel wordt voor de indeling de eindejaarsrating 2013 aangehouden.

Kortom, 6 en 7 september een Finaleweekend voor iedereen:

·         Prachtige tennispartijen op alle niveau’s

·         Zaterdagavond om 19 uur Chinese Rijsttafel met aansluitend borrel en wellicht zelfs feest.

·         Zondagmiddag aansluitend aan de finales rond de klok van 5  – Prijsuitreiking

Met sportieve groet,

Hennie, Marjan, Marianne, Pim, René