Inschrijven bardiensten 2017

bardienst2

Om het eerste kwartaal van 2017 naar ieders wens in te delen verzoeken we jullie het bardienstformulier in te vullen met je voorkeuren, eventueel kan je ook verhinderingen kwijt. Onze tip: eis zo snel mogelijk je favoriete avond op de eerste maanden van 2017. Wat is nu leuker dan tijdens een mooie dag met interne winteravondcompetitie al je eerste bardienst te doen?

bardienstformulier >

Binnenkort worden de bardiensten voor 1e kwartaal van 2017 weer ingedeeld. Tijdens de Algemene ledenvergadering zullen de bardienstregelaars en het bestuur nog enkele plannen presenteren en ter goedkeuring voorleggen aan de ledenvergadering. Het gaat hierbij om (tegen een extra vergoeding) de mogelijkheid om bardiensten af te kopen indien men echt niet bereidt of in staat is bardienst te draaien. Daarnaast wil de vereniging een nieuwe bardienstplanner in gebruik nemen: Al deze zaken met het doel om:

• de bezetting van de bardienst voor de bardienstregelaars eenvoudiger te maken;
  • de leden een duidelijke melding te kunnen geven over de exacte indeling;
  • de opkomst bij bardienst tot 100% te laten stijgen.