Introductieperiode September

20160825introductieperiode 1

UPDATE 17.09.2016: Inschrijven voor de Open dag lessen aankomende zondag (25 september) en de twee aansluitende weken kan nog altijd via dit formulier!

Aan het eind van de maand september organiseert de vereniging samen met Marell Sports de “Maak Kennis met Tennis” weken. startend op 19 september worden 3 achtereenvolgende weken worden op maandag, woensdag en vrijdag voor leden en niet leden Euro Knaller instroom lessen georganiseerd: Inschrijven hiervoor kan via dit formulier. Schrijf je dus in voor 1 tot maximaal 3 lessen en de open dag training!

Want op zondag 25 september is er een open inloop dag waar alle leden verzocht wordt om kinderen, vrienden, familie of kennissen mee te nemen naar de tennisbaan voor een eerste les (om 11 of 14 uur) en daarnaast gezellig te tennissen met vrienden en/of te genieten van ovenheerlijke verse pizza en een drankje (Rosé of Ranja) en nog wat activiteiten die nog nader bekend worden gemaakt.

Aansluitend aan deze introductieweken is er de mogelijkheid om 6 maanden kennis te maken met de vereniging zonder een KNLTB lidmaatschap en blijvende contributie. Dit loopt dan vanaf nu tot 31 maart 2017, de kosten hiervoor bedragen 60 euro en inschrijven hiervoor kan al vanaf heden via de formulieren elders op de website. Je ontvangt na inschrijving een pasje voor toegang tot het park en je kan deelnemen aan training (meerkosten trainer/training via Marell) en interne activiteiten (husselavond, interne winter avond competitie op alle nivo’s, en toernooien).