Maak Kennis Met Tennis Trainingen Senioren

seniorMKMT1

Het mooie tennisweer komt er weer aan. Met die reden heeft TV de Doornakkers geprobeerd het je zo eenvoudig mogelijk te maken om tennis eens te proberen onder begeleiding van echte trainers. Twee maal per jaar wordt de maand “Maak kennis met tennis” georganiseerd. In deze maand worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij aspirant leden kennis kunnen maken met de tennissport en de vereniging. In deze maand kan iedereen ook kennis maken met de lessen van Marell Sports. De gediplomeerde trainers verzorgen in April 2 lessen voor slechts 1 Euro per persoon per keer. In die maand kan er een introductie-lidmaatschap van een half jaar worden aangegaan voor 50 euro. In deze eerste periode kan elk nieuw lid volledig gebruik maken van alle faciliteiten van de vereniging inclusief alle interne toernooien en de interne competitie.

In tegenstelling tot wat vermeldt staat in ons wijkblad “De Prikkel” kan inschrijven voor de 2 open trainingen nog tot 6 april.

Schrijf je hier in voor de 2 Open Trainingen in april deze worden aangeboden op de maandagen en woensdag om 20 en 21 uur.  10 & 12 april – 17 & 19 april. Inschrijven kan tot en met donderdag 6 april, we maken de indeling voor dagen en tijd op 8 april bekend.

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer (liefst mobiel)*
Categorie*