Interne Competitie

Interne winter avondcompetitie

Na het grote succes van voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer een interne winteravond competitie. De opzet is nagenoeg hetzelfde als vorig jaar alleen zullen we dit jaar in een aantal poules spelen waarin spelers met dezelfde speelsterkte zullen worden ondergebracht, om zo de wedstrijden aantrekkelijker te maken. Daarnaast willen we inventariseren of er interesse is in een gemengde poule (er zal worden gespeeld in HD/DD of iedereen gemengd (dus geen extra categorie)). Als een meerderheid van de inschrijvingen voorkeur heeft voor een gemengde poule dan zal er in een gemengde poule gespeeld worden. Let wel, er zal niet gespeeld worden in een GD poule, ook combinaties 3 mannen – 1 vrouw of 3 vrouwen – 1 man zijn dan mogelijk. Dit alles om een van de doelstellingen: kennis maken met alle leden van de vereniging nog meer in te vullen.

Zie het regelement hier

Voor de rest blijft de opzet ongewijzigd:

De wedstrijden worden over een periode van 18 weken gespeeld (muv kerstvakantie) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag-avonden. Elke keer (ca eens per twee weken) speel je met een andere partner tegen een ander duo. Punten verzamel je dus op individueel niveau. De interne wintercompetitie start in de week van 8 oktober en eindigt op vrijdag 22 februari met een feestavond.

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer (liefst mobiel)*
Interesse in gemengde poule?*